Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

Subscribe to our mailing list

* indicates required

 

 

Een baan reserveren doe je bij Squash Nederland met SpaaS!

Sinds enige tijd maakt Squash Nederland gebruik van SpaaS voor het reserveren van banen én de kassa achter de bar. Reserveren en kassa in één systeem was een belangrijke voorwaarde voor Squash Nederland om over te stappen op een nieuwe oplossing om hun klanten te bedienen.

 

Klant boekt zelf met smartphone

De klant kan via het internet of een speciale (responsive) website voor de smartphone of tablet een Squashbaan boeken. Elke klant kan ook inloggen op een eigen portaal om boekingen terug te vinden en hun gegevens te ouderhouden. Uiteraard krijgt Squash Nederland binnenkort ook de beschikking over een app. Het wordt dan nog eenvoudiger om een boeking te maken!

 

Reserveren en kassa in één oplossing

In het Squashcentrum kunnen boekingen afgerekend worden tezamen met consumpties in de bar. SpaaS is een volwaardige kassa voor gebruik achter de bar. Bestellingen worden op barbonnen bijgehouden tot de klant afrekent en de voorraad wordt automatisch bijgehouden

 

Beheer vanuit de Cloud

Voor Squash is het grote voordeel dat SpaaS wordt aangeboden vanuit de Cloud. SpaaS geeft een centraal overzicht van de kasstromen en verkopen.  Een ander belangrijk punt is het technisch beheer, dit ligt bij BSpaaS, Squash Nederland heeft geen technisch kennis nodig om de systemen te beheren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink