Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

SpaaS voor BV Sport

bv SPORT heeft gekozen om met SpaaS de online verkoop en verhuur in te gaan richten.  Diverse zwembaden, waaronder de Blauwe Golf, sporthallen, gymzalen en sportvelden zullen met SpaaS worden beheert. Verhuur, kassa, toegangscontrole en zwemlessen zullen in SpaaS worden opgenomen.

 

Optimale online integratie

Het online verhuren en e-ticketing van SpaaS zal geheel worden geïntegreerd in de nieuwe website van bv SPORT. SpaaS zal in de nieuwe responsive en adaptive website van bv SPORT op diverse plaatsen de informatie tonen welke standaard in onze database zit. Dit betreft informatie over openingstijden, locaties en activiteiten. Op deze manier hoeft maar op één plaats informatie te worden vastgelegd. Veel van de informatie, zoals locatiegegevens, zitten al standaard in SpaaS.

 

Toegangscontrole voor de gymzalen en sporthallen

De sportaccommodaties worden voorzien van toegangscontrole. Op deze manier is het beheer voor bv SPORT efficiënter en krijgt de huurder meer flexibiliteit. Een huurder komt alleen binnen op het moment dat er daadwerkelijk een geaccordeerde boeking is vastgelegd. De huurder bepaalt op zijn smartphone wanneer en hoelang de deur open gaat. Een trainer kan zo de sporters eenvoudig binnen laten, maar tijdens het sporten de accommodatie afsluiten voor ongenode bezoekers…

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink