Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

SaaS/Cloud

SpaaS past in het huidige tijdbeeld
In deze tijd van uitdagende economische omstandigheden wordt de hand op de knip gehouden. Zo ook bij gemeentes en instellingen. Investeringen worden op de lange baan geschoven. Dit stemt tot heroverweging en innovatie. Daarnaast groeit door decentralisatie het takenpakket van de lokale overheid. Er zal dan ook efficiƫnt moeten worden omgesprongen met de inzet van het beschikbare personeel. SpaaS speelt naadloos in op deze ontwikkelingen.

SAAS-principe

SpaaS werkt volgens het software as a service-principe (SAAS). Van eenmalige hoge investeringskosten is hierdoor geen sprake. In plaats hiervan wordt een jaarlijkse servicefee berekend.

 

SpaaS-architectuur

Geen inbreuk op bestaande ict-structuur
Deze laagdrempelige instap wordt bekrachtigd door de goede aansluitingsmogelijkheden op bestaande systemen. Er wordt geen inbreuk gemaakt op de huidige ict-structuur. Ook voor het beheer en onderhoud wordt met SpaaS geen beroep gedaan op de afdeling ict.

 

SaaS-schema
Besparing op personeelskosten
Reserveren met SpaaS is eenvoudig en efficiƫnt. Het aantal handelingen wordt drastisch beperkt. Daarnaast wordt een deel van de boekingen door de huurder zelf gedaan. Dat bespaart tijd en geld. Het bureau verhuur kan hierdoor haar personeel optimaal inzetten. Ook de communicatie met de klanten zal hierdoor verbeteren.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink