Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

Online

Het plezier begint al op het web
Als de plannen voor een uitje worden gesmeed, begint het plezier. Gezellig surfen op het web. Het is de kunst om de klant al in dit stadium in vervoering te brengen. De aandacht vast te houden door het geven van duidelijke en direct toegankelijke informatie en het ‘uitje’ als het ware al te laten beleven. Het is cruciaal de klant zo snel mogelijk een besluit te laten nemen. Echter een uitbater van een sporthal heeft bij online verhuur met hele andere facetten te maken dan een centrum dat outdoor activiteiten organiseert. Daar houdt SpaaS terdege rekening mee.

Presentatie op maat
Eén standaardpresentatie voor alle klanten is dus niet verstandig. BSpaaS ontwikkelt daarom voor elke exploitant een eigen gezicht. Custom-made en op basis van het boekingsproces en de huisstijl van de exploitant. De online tool kan volledig worden geïntegreerd in de website. Eenduidige communicatie zal de herkenning door de doelgroepen vergroten en daarmee het succes. Daarnaast kent SpaaS meerdere presentatielagen. Een planningsoperator heeft nu eenmaal een andere informatiebehoefte dan een potentiële klant en werkt daarom in een ander scherm.

De klant boekt zelf

Gezellig een balletje trappen met vrienden of een survivalweekendje met collega’s… Als het idee eenmaal geboren is, willen klanten ook snel kunnen boeken. Dat is met SpaaS geen enkel probleem. Klanten kunnen zelf online reserveren. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Ze zien dan gelijk of een accommodatie beschikbaar is, wat de kosten zijn en ontvangen bij boeking een bevestiging van de boeking per email. In een paar ‘klikken’ is het geregeld. Een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn!
Vaste klanten krijgen daarnaast de beschikking over een eigen webomgeving, waarin alle informatie rond boekingen, contracten en facturen is vastgelegd. Met koppelingen naar de social media als twitter en facebook.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink