Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

SpaaS Office komt eraan!

Was je in 2012 hip met je iPhone 4S. Anno 2017 werken de meeste apps er niet meer op! De voortgang in techniek raast voort. SpaaS blijft voorop gaan in deze techniek. De beste techniek van destijds wordt vervangen door nieuwste technieken in SpaaS Office. Office is één geïntegreerde applicatie voor SpaaS Reserveren, SpaaS Les en het functioneel beheer. In 2011 kozen we met Microsoft Silverlight als ontwikkelplatform de optimale balans tussen een betrouwbare online bedrijfstoepassing en een ‘rijke’ gebruikerservaring. Onder invloed van de toename van het smartphone gebruik, heeft MS Silverlight plaats gemaakt voor nieuwe technieken. Voor SpaaS is het dan ook tijd om de volgende stap te nemen en dit platform te verlaten.

SpaaS Office


Ruim een jaar geleden zijn we gestart met de ontwikkeling met de ontwikkeling van SpaaS Office. Deze nieuwe applicatie gaat de huidige back office applicaties vervangen. SpaaS Office is een volledige HTML5 applicatie, waarbij we (voor de technnici..) gebruik maken van o.a. Typescript en Angular. Een van de kenmerken is dat er automatische tests worden gemaakt om de kwaliteit van de software te verhogen. Waar SpaaS Les nu nog een separate omgeving is, zal deze in SpaaS Office geheel geïntegreerd zijn.

Voorbeeldscherm zwemscores SpaaS Office

Het eerste tipje


Afgelopen week hebben we het eerste tipje van de sluier opgelicht voor een groep klanten, die gebruik maken van SpaaS Les. Binnen deze groep is de meeste behoefte aan voortgang, omdat hier in het bedrijfsproces tablets gebruikt worden om zwemscores bij te houden. Integratie van SpaaS Les biedt hier direct voordelen. De eerste blikken op SpaaS Office zijn zeer positief ontvangen. De komende periode zal Office Les in pilot vorm gebuikt gaan worden bij de eerste klanten, we zijn reuze benieuwd naar de ervaringen!

Ga terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink