Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

Accres heeft SpaaS

Trots zijn we dat Accres voor SpaaS kiest! Ruim 80 accommodaties, gymzalen, sporthallen en wijkcentra in Apeldoorn en Almelo worden straks met SpaaS verhuurd. Online verhuur en toegangscontrole zullen de grootste veranderingen worden. Veel accommodaties krijgen toegangscontrole, geautomatiseerd via SpaaS. De klant kan vanuit huis reserveren en direct naar binnen. De wijkcentra en horeca ruimten krijgen kassasystemen, zodat kassa en reserveren nu werkelijk in één systeem zit.

 

Eenvoud en gemak

Accommodaties verhuren is sinds dit jaar bij SRO eenvoudig geworden. Meer dan 140 accommodaties in de regio’s Amersfoort en Haarlem worden verhuurd met het nieuwe reserveringssysteem SpaaS! Vanaf komend seizoen gaat alles 24/7, verhuren gaat echt online! SpaaS wordt gekoppeld aan toegang en gebouwbeheerssystemen. Eén proeflocatie wordt voorzien van slimme elektronica. De klant ziet online wat beschikbaar is, boekt direct en gaat met een chipcard of de eigen smartphone naar binnen. De klant regelt het helemaal zelf.

 

SpaaSXS - de efficiency van SpaaS

Met SpaaSXS, het toegangscontrole systeem voor accommodaties en zwembaden, realiseert BSpaaS de geplande efficiency voor de verhuurder. Wij brengen kennis van de beste partijen op dit gebied samen, zodat we een betrouwbare oplossing leveren. Bij Accres levert BSpaaS de toegangscontrole op basis van een servicecontract, vergelijkbaar met de software, voor een vast bedrag per jaar. Begin september hebben Hans Verbeek en Henk Westenbrink de contracten ondertekend, vanaf 1 januari zal SpaaS de exploitatie binnen Accres ondersteunen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink