Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

Toegangscontrole: opent deuren

Geïntegreerd met de modules verhuur en kassa zorgt de module toegang voor controle en registratie bij bezoek. Dit betreft de registratie van de daadwerkelijke levering van producten en diensten. Voor registratie kan gebruik gemaakt worden van contactloze chipcards, barcodes of apps.

Toegang (onbeheerde) accommodaties
Gemak dient de mens, zo luidt het gezegde. Daarom ontvangen klanten eenmalig een ‘slimme sleutel’. De slimme sleutel, een chipkaart of smartphone, biedt toegang tot de gehuurde accommodatie. Uiteraard alleen tijdens de gereserveerde uren. Tussenkomst van de verhuurder is niet meer nodig. De chip registreert bovendien de toegang en de verblijfsduur.

 

Toegangscontrole met app

Zo mooi kunnen wij het zelf niet vertellen… Accres gebruikt al weer bijna 2 jaar SpaaS, waarvan één jaar met toegangscontrole.  Deze video vertelt de ervaring van René van ’t Goor, hoofd ICT en Bé Gerritsen, manager binnensport.

 

 

 

Entree controle bij tourniquet

De kassa kan worden uitgebreid met toegangscontrole met een tourniquet. 

Bij gebruik van tourniquets kan een bestaand tourniquet in de meeste gevallen gewoon gebruikt blijven worden. De aansturing van het tourniquet zal wel aangepast moeten worden. SpaaS maakt gebruikt van een controller, SpaaSXS, welke voorzien is van een lezer (Mifare, NFC en/of Barcode). Deze controller communiceert met de SpaaS database en het tourniquet.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink