Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl

SRO beheert zwembaden en bijna 150 accommodaties in de regio's Amersfoort en Haarlem. SpaaS wordt gebruikt voor reserveren, kassa en toegangscontrole. Meer dan 30 kassa werkplekken, 9 zwemleslocaties, tourniquets en bijna 1000 verhuurbare delen zijn opgenomen binnen SpaaS. Het vormt hiermee de basisondersteuning van het primaire proces binnen SRO.

Lees verder

Accres gebruikt SpaaS heel divers, kassa's in wijkcentra en kinderboerderijen, reserveren voor de vele sportlocaties en toegangscontrole voor de onbeheerde locaties. Zwemmen, sporten, ontdekken en ontmoeten zijn de centrale thema's binnen Accres. SpaaS helpt de klanten van accres hier zo efficiënt en eenvoudig mogelijk van te genieten.

Lees verder

Squashcentra door heel Nederland maken gebruik van SpaaS voor de unieke combinatie van kassa en reserveren. Klanten reserveren online en zijn direct in de kassa geregistreerd. Gezellig nog een drankje na afloop en de klant krijgt één rekening. In één systeem is het proces inzichtelijk en beheersbaar voor Squash Nederland.

Lees verder

TCM is de thuisbasis voor MLTC, de Meppeler tennisvereniging, Tennisacademie STAD en Tenniscenters of Excellence (TCE). Een accommodatie waar je tennis en sportiviteit proeft, beleeft en ademt

bv SPORT is het sportbedrijf in de regio Leeuwarden. Zwembaden, o.a. de Blauwe Golf, sporthallen, gymzalen en sportvelden bieden vele sportieve mogelijkheden. BV Sport beheert deze sportaccommodaties. SpaaS gaat BV Sport helpen de accommodaties nog toegankelijker te maken met online verkopen en eenvoudige toegangscontrole.

Lees verder

Sportbedrijf Arnhem heeft na een uitvoerig selectietraject unaniem haar keuze gemaakt: SpaaS. Het Sportbedrijf wel sport actief inzetten voor de Arnhemmers. Online services, marketing en communicatie met de sporters in Arnhem is daarom zeer belangrijk. Met SpaaS zal de komende periode hier sterk op ingezet worden om de ambitieuze doelstellingen te bereiken.

Lees verder
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink