Bezoekadres Zutphenseweg 42 7211 ED Eefde 0570 63 45 54 info@bspaas.nl
BSpaaS team Eefde

Over ons

Een nieuwe kijk
ICT heeft niet bepaald een 'sexy' imago.
Het wordt als saai en complex ervaren. Er kan veel, maar zelden werkt het zoals voorgespiegeld. Veel te vaak wordt er vanuit de techniek gedacht en gehandeld. Oplossingen ontstaan niet vanuit klantperspectief en roepen bij de gebruikers weerstand op. “Wij weten wel wat goed voor u is”, luidt het credo. Een zienswijze, die de afstand tot de klant eerder vergroot dan verkleint.
Bij BSpaas doen we het anders! Wij brengen het plezier terug op de werkvloer. Door software te ontwikkelen, die leuk is om mee te werken.

Hoe maken wij het verschil?
Door het proces centraal te stellen en niet de techniek. Zo ontstaat intuïtief werkende software, waarbij elke volgende stap op het juiste moment wordt aangeboden. Logisch voor de gebruiker.
Daarnaast zijn onze schermen zo ontworpen, dat mensen er optimaal mee kunnen werken. Zo beperken we het aantal wisselingen tussen muis en toetsenbord en houden we de muisafstand zo kort
mogelijk. Tenslotte wordt onze software op een prettige manier weergegeven op het scherm.

Persoonlijk verbinden
BSpaaS maakt ict weer persoonlijk. Door proactief met partners en klanten in contact te blijven en open te staan voor suggesties ter verbetering van onze oplossingen. Elkaars expertise delen en samen te werken aan optimalisatie van de dienstverlening. Persoonlijk verbinden is volgens ons de enige weg naar vooruitgang.

Continuïteit gewaarborgd
BSpaaS maakt deel uit van een groep bedrijven met een zeer succesvol trackrecord en een gezonde financiële basis. Een solide basis voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

BWasteBData

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om aan te melden >>

Blog

Online verkopen, reserveren, e-ticketing kent veel aspecten, In deze blog schrijven we over trends en ontwikkelingen.

Henk Westenbrink